Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Otafs, stiklinieku darbi

Otafs, stiklinieku darbi

Skolas iela 18a, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 29266677 - Stikla izstrādājumi, galdniecības darbi
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "OTAFS" (OGRES TĀFELES) dibināta 1994. gadā. Kopš tā laika OTAFS nodarbojas ar skolas tāfeļu razošanu un tirdzniecību. Galvenā atšķirība no citiem tirgus dalībniekiem ir mūsu piedāvātā iespēja klientiem pasūtīt tieši tadu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai telpai (pēc izmēriem un dizaina) un konkrētam pasniedzamajam priekšmetam (rūtiņas, līnijas, nošu līnijas utt.). Sabiedrības darbinieki pastāvīgi strādā, lai modernizētu skolas tāfeles konstrukciju, uzlabotu produkcijas kvalitāti un palielinātu sortimentu. Firma izgatavo krēslus mūziķiem ar regulējamu augstumu. Jau 10 gadus strādā arī stiklinieku darbnīca. No dibināšanas laika par mūsu klientiem kļuva vairāk kā 200 mācību iestādes visā Latvijā. Lai pasūtītu mūsu produkciju, vai atrisinātu citus jautājumus (piegāde, uzstādīšana, serviss), vajag tikai piezvanit mums - atbrauks firmas pārstāvis un tālāk Jūsu problēmas būs mūsu kompetencē. Pasūtījūmus pieņemam arī pa e-pastu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGaldniecība, galdnieku darbi    Bērnu mēbeles       Galdi       Krēsli    Trauki, virtuves piederumi    Pianistu krēsli    Bāra krēsli    Puķu galdiņi    Kāju paliktņi    Taburetes Ierāmēšanas darbi Skatīt vairākTirdzniecība Pianistu krēsli Skatīt vairākStikls, stikla izstrādājumi    Stikls    Logu stikls Skatīt vairāk   Spoguļi, spoguļstikls    Dekoratīvais stikls    Matēts stikls, stikla matēšana    Tonēti spoguļi Stiklinieku darbi Skatīt vairāk   Stikla figūrgriešana    Stikla griešana    Fasāžu, balkonu un lodžiju iestiklošana    Durvju un logu stiklošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72053
Meklēšanas rezultātos parādīts : 688579


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Visi banneri