Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Malacis

Vidus prospekts 208, Ogre, Ogres novads, Latvija
(+371) 26240304
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDatortehnika

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Visi banneri