Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Visi banneri