Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rīgas pašvaldības policijas Latgales priekšpilsētas pārvalde

Ludzas iela 13/15, Rīga, Latvija
(+371) 67139092
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPašvaldības policija

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12834
Meklēšanas rezultātos parādīts : 51170
Skatīt arī katalogā : Pašvaldības policija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Visi banneri