Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Vavise

Brīvības gatve 193d 2.st., Rīga, Latvija
(+371) 67296869
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPlastmasas izstrādājumi

Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Visi banneri