Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

RG tehnika

Lāčplēša iela 1339, Rīga, Latvija
(+371) 67284542
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdensapgāde un kanalizācija

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Visi banneri