Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SB Siltumtehnika, veikals

SB Siltumtehnika, veikals

Latgales iela 444b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 67813102 - Vairumtirdzniecība
(+371) 67813107 - Katlu nodaļa
(+371) 67813108 - Kase
(+371) 67813113 - Santehnikas nodaļa
(+371) 67813101 - Fakss
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA „SB” ir stabils uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu un 26 gadu pieredzi apkures un santehnikas tirdzniecības un uzstādīšanas jomā. 

Mēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam.

Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.

Tirdzniecības centri dažādās Latvijas pilsētās, t.i. Rīgā, Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī, Jelgavā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika    Ūdens maisītāji    Dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Izlietnes    Podi       Keramiskie WC podi    Pisuāri    Bidē    Dušas komplekti Siltumtehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Malkas apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Siltās grīdas    Elektriskie sildītāji    Krāsnis un kamīni       Pirts krāsnis       Malkas krāsnis       Kamīni       Elektriskās pirts krāsnis    Dvieļu žāvētāji Ūdensapgāde un kanalizācija    Ūdens sildītāji un boileri    Ūdens attīrīšanas filtri    Ūdens apgādes sūkņi    Drenāžas sistēmas Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Solārās sistēmas, saules enerģija    Saules enerģijas katli    Saules kolektori Ventilācijas sistēmas un iekārtas    Skursteņi, dūmvadi Flīzes Vannas istabas mēbeles Pirts aksesuāri Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Masāžas paneļi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53613
Meklēšanas rezultātos parādīts : 941039


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Visi banneri