Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vanna vannā

Vanna vannā

Šmerļa iela 3, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 26310088
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA Vanna vannā jau 18 gadus Latvijā nodarbojas ar jaunu vannu ražošanu un uzstādīšanu. Tehnoloģija “vanna vannā” paredz to, ka pie Jums mājās ierodas sertificēts meistars un iemontē jaunu akrila vannu Jūsu vecajā čuguna vai metāla vannā. Mums ir vannas ar visiem padomju laika izmēriem. Sagatavošanās darbi nav nepieciešami. Vecā vanna var būt iemūrēta vai noflīzēta gar vannas malām. Rezultātā Jūs iegūstiet jaunu, siltu un stabilu akrila vannu 2 stundu laikā. Vanna vannā ir gandrīz katrā daudzdzīvokļu namā Latvijā.

Vannu ražošanai izmantojam Austrijas kompānijas SENOPLAST materiālus. Vannas kalpošana 20 gadi, garantija 5 gadi. Vannas montāža paredz arī piegādi un sifona nomaiņu. Var lietot nākamajā dienā. Strādājam visā Latvijā. Vanna vannā ir mūsdienīga tehnoloģija! Zvani, mēs pakonsultēsim!

Jauna vanna vecajā vannā 2 stundās.

Уже 18 лет ООО Ванна в ванне занимается производством и установкой новых ванн в Латвии. Технология «ванна в ванне» предусматривает, что к вам домой приезжает сертифицированный мастер и в вашу старую чугунную или металлическую ванну вмонтирует новую акриловую ванну. У нас имеются вкладыши для всех размеров ванн советского времени. Нет необходимости в подготовительных работах. Старая ванна по краю может быть замурована или обложена кафелем. В результате вы получаете, тёплую и стабильную акриловую ванну в течение 2 часов. Ванна в ванной есть почти в каждом многоквартирном доме Латвии.

Для изготовления ванн мы используем материалы Австрийской компании SENOPLAST. Срок эксплуатации ванны 20 лет, гарантия 5 лет. В установку ванной включена так же доставка и замена сифона. Ванной можно пользоваться уже на следующий день после установки. Работаем по всей Латвии. Ванна в ванне это современная технология! Звони, мы проконсультируем!

Новая ванна в старой ванне за 2 часа.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresCeltniecības un remonta darbi Vannas istabu remonts Santehnikas darbi Jauna vanna vecajā vannā, "vanna vannā" Skatīt vairākAkrila vanna-čaula, ieliktnis Skatīt vairākKrāsainas akrila vannas-čaulas Vannas virsmas atjaunošana (Čuguna vannas emaljas atjaunošana) Akrila vanna ar dekoratīvo paneli Skatīt vairākVannas panelis, divdaļīgs bīdāms Skatīt vairākVannas ieliktņa montāža vecajā vannā (Vannu piegāde, montāža, uzstādīšana) Vannu atjaunošana, remonts (Vannu remonts, atjaunošana, restaurācija, renovācija)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 88914
Meklēšanas rezultātos parādīts : 428313


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Visi banneri