Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

ESSBR

Mazā Krasta iela 65, Rīga, Latvija
(+371) 67226682
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNekustamo īpašumu, namu apsaimniekošana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7277
Meklēšanas rezultātos parādīts : 38453
Skatīt arī katalogā : Nekustamo īpašumu, namu apsaimniekošana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Visi banneri