Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Clear logi

Vestienas iela 6, Rīga, Latvija
(+371) 67112773
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logiBūvmateriāli un būvkonstrukcijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6573
Meklēšanas rezultātos parādīts : 45346
Skatīt arī katalogā : Durvis un logi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Visi banneri