Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mīts, akmens apstrāde

Mīts, akmens apstrāde

Bukultu iela 10a, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67372972 - Birojs
(+371) 67372412 - Grāmatvedība
(+371) 67374210 - Ražošana
(+371) 67374035
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sabiedrība MĪTS dibināta 1992 gadā. Tajā strādā 80 darbinieki, no tiem 60 nodarbināti būvniecības objektos. CF MĪTS ir arī amatniecības kameras uzņēmums, kurā strādā vienīgie licencētie bruģētāju meistari Latvijā. Betona plātnes (bruģis) ražo ar vācu firmas "Hess" tehnoloģisko iekārtu. Mēs izgatavojam 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus. Par mūsu darba kvalitāti varat pārliecināties, apskatot: Brīvības pieminekļa apkārtnes, ejot pa Skārņu un Grēcinieku ielām, iegriežoties Vecrīgā "Jāņa Sētā", "Konventa Sētā", vasaras kafejnīcā "Alus Setā", Doma laukumā, "Lido Ķēkis" teritorijā Ķengaragā, ielūkojosties Zviedrijas, Šveices, Vācijas, Ķīnas, Somijas un Anglijas vēstniecību teritorijās
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrīdas Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairākAkmens apstrāde    Grīdas segumi Skatīt vairāk   Mazās arhitektūras formas Skatīt vairāk      Strūklakas Skatīt vairāk      Akmens soli un galdi Skatīt vairāk      Dārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairāk   Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk      Betona apmales, uzstādīšana       Granīta bruģis Skatīt vairāk      Betona bruģis Skatīt vairāk   Betona stabi    Kāpnes, trepes Skatīt vairākŽogi, sētas, pasētas un vārti Kapu apmales
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54021
Meklēšanas rezultātos parādīts : 898507


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Visi banneri