Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Prioritet, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Prioritet, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Dauguļupes iela 3, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-2130
(+371) 28233225 - (+371) 28233225
(+371) 67627974
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sia Prioritet ir dzelzsbetona izstrādājumu ražotne, kas dibināta 2002. gadā. Betona izejmateriālu iejaukšana tiek dozēta pēc svara. Sia Prioritet ir vienīgā specializētā kanalizācijas aku grodu ražotne, Baltijas valstīs, kurā vienkopus var atrast visus iespējamos aku grodu, grodu pārsegumu, pamatņu un konusu veidus un izmērus. Mēs ražojam stiegrotas keramzītbetona pārsedzes, kuru faktiskā nestspēja, mums vienīgajiem, Eiropas savienībā, ir pārbaudīta neatkarīgā akreditētā testēšanas laboratorijā. Ražotie darba izmēri atbilst visiem Eiropas standartizmēriem. Izgatavojam augtas kvalitātes dekoratīvos betona stabus un pasētas, dzelzsbetona pārsedzes, betona plāksnes, pamatu blokus, armatūras sietu, kā arī veicam nestandarta dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanu atbilstoši klienta specifikācijai. Piedāvājam pie mums iegādāties smilti, šķembas, keramzītu, cementu, armatūru, keramzītbetona blokus, bruģakmeni, ietvju un ceļu apmales.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas    Grodi       Aku grodi Skatīt vairāk      Eiro grodi       Grodi ar pamatni       Grodu blīvgumijas       Grodu pārsegumi    Betons, betona izstrādājumi Skatīt vairāk      Apmales ietvju, ceļu un trotuāru izbūvei       Betona stabi Skatīt vairāk      Betona bruģis       Betona pamatu bloki       Betona plāksnes       Betona java       Dzelzsbetona izstrādājumi Skatīt vairāk      Keramzītbetons       Keramzītbetona pārsedzes       Pārsedzes       Nestandarta dzelzsbetona konstrukcijas    Metāls, metāla tirdzniecība       Metāla armatūra Skatīt vairāk         Armatūras sieti          Armatūras stiegras       Čuguna lūkas    Žogi, sētas, pasētas un vārti       Sētas stabi un mieti    Sausie maisījumi būvniecībai       Cements       Smiltis       Mūrjava    Keramzīts    Šķembas    Kanalizācijas skatakas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29004
Meklēšanas rezultātos parādīts : 921023


Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Visi banneri