Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

BVF, individuālais uzņēmums

Nometņu iela 64 2.st., Rīga, Latvija
(+371) 67419416
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtslēgas un slēdzenesBūvmateriāli un būvkonstrukcijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6756
Meklēšanas rezultātos parādīts : 62778
Skatīt arī katalogā : Atslēgas un slēdzenes


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Visi banneri