Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

J un H, arhitektu birojs

Vaļņu iela 41, Rīga, Latvija
(+371) 29245625
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArhitektūra, projektēšana

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Visi banneri