Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Ganību dambis 25a, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67382564
(+371) 29559346
(+371) 29180988
(+371) 67392248
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA "Ergoss" dibināta 1997. gadā. Apvienojot, īpašnieku pieredzi un zināšanas, veicot mērķtiecīgu tirgus izpēti un analīzi tika aizsākta uzņēmējdarbība kokapstrādē un kokapstrādes izejmateriālu tirdzniecības sfērā. Rūpīgi atlasot, apmācot savu darbiniekus, sekojot visām izmaiņām un tendēncem celtniecības, kokmateriālu ražošanas, tirzniecības jomās, nu jau vairāk kā septiņu gadu mūsu darbības laikā - esam kļuvuši pietiekoši spēcīgi kā uzņēmums un attīstījuši servisa kvalitāti. Visu šo gadu laikā ar intensīvu darbu uzņēmums ir ieņēmis stabilu pozīciju koksnes plātņu (saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes) tirzniecības jomā. Izveidota apjomīga klientu datu bāze, nodibinātas ilggadējas sadarbības partneru attiecības. Klienti mūs pazīst un konkurenti ar mūms rēķinās Mūsu moto: radošs, intensīvs darbs un kvalitatīva atpūta. Tāpēc attieksme pret klientiem un pircējiem mūsu uzņēmumā vienmēr ir bijusi profesionāla, ļoti augstā līmenī, atklāta un tieša. Pēc intensīva darba ir nepieciešama laba atpūta lai uzkrātu enerģiju un pozitīvas emocijas jaunai darba nedēļai, tāpēc mūsu, "Ergoss", draudzīgais kolektīvs regulāri atpūšas pie Latvijas ūdeņiem un labprāt savā pulkā uzņem arī klientus un visus interesentus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas Kokapstrāde Skatīt vairākKokmateriāli, tirdzniecība Skatīt vairākPasūtījumu piegāde Latvijā Detaļu urbšana, frēzēšana Apdares materiāli    Koksnes plāksnes Skatīt vairāk   Finieris Skatīt vairāk   Finieris, saplāksnis    OSB plāksnes    Laminētais finieris    Koksnes plātnes KSP (preskartons)    Finiera atgriezumi    Skrūves un stiprinājumi Mēbeles Skatīt vairāk   Mēbeļu plāksnes    Mēbeļu izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk   Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma Skatīt vairāk   Mēbeļu detaļas un sagataves Bērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošana    Mājas kokos    Smilšu kastes    Putnu būri, barotavas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 44877
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1806944


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Visi banneri