Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Visi banneri