Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra

Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra

Bauskas iela 86, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67607095
(+371) 6760703
Juridiskais nosaukums : Latsign, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003101954
Juridiskā adrese : Bauskas iela 86, Rīga, LV- 1004
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteFaili
Apraksts
Uzņēmuma nosaukums – "LATSIGN", kura tulkojums būtu interpretējams kā “Latvijas zīme”, apliecina uzņēmuma produkcijas izcelsmi un kvalitāti valsts mērogā. Produkcijas ražošanā “Latsign” izmanto jaunākās ražošanas tehnoloģijas un paņēmienus, uzturot nemainīgu un augstu produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, kas arī nosaka uzņēmuma līdera statusu vairākās nozarēs. Uzņēmums tika dibināts 1992. gadā, saņemot valsts pasūtījumu transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numuru zīmju izgatavošanai, uz ko “Latsign” šobrīd pieder patents. Kā papildus elementu uzņēmums sāk piedāvāt arī numuru plastmasas paliktņu apdrukas ražošanu. Pakāpeniski tika attīstīta otra, līdzīgas nozīmes un tai pašā laikā pilnīgi patstāvīga ražotne – informatīvo reklāmas un norāžu ražošana, reklāmas uzlīmju izgatavošana. Sāk darboties arī poligrāfijas nozarē. Digitālā lielformāta druka * 2005. gada sākumā tika iegādāta jauna foto kvalitātes drukas iekārta Mutoh Toucan 64” (drukas platums 1,62 m). * 1999. gadā sākot veidot digitālās drukas ražotni - tika iegādāta speciālās tehnoloģijas – drukas iekārta DSP-Arizona (drukas platums 1,37 m) * 2001. gada nogalē tika iegādāta jauna drukas iekārta (Nur Salsa Ultima) – šobrīd pirmais lielākais printeris Latvijā (drukas platums 3,20 m)
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresReklāma    Sietspiedes darbi Skatīt vairāk   Lielformāta druka Skatīt vairāk   Ploterdarbi un aplīmēšana Skatīt vairāk   Lielformāta digitālās drukas ražotnes Skatīt vairāk      Individuālā dizaina fototapetes       Pilnkrāsu digitālā druka uz līmplēvēm, bannera (PVC), papīra, auduma Skatīt vairāk      Vides reklāma       Reklāmas karogi Skatīt vairāk      Skatlogu noformēšana       Informatīvās plāksnītes Skatīt vairāk      Reklāmas karogi    Automašinu aplīmēšana (Reklāma uz auto) Skatīt vairāk   Auto atribūtika Skatīt vairāk   Dizains, dizaina izstrāde
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 60624
Meklēšanas rezultātos parādīts : 391093


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Visi banneri