Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ciglis

Ģertrūdes iela 514, Rīga, Latvija
(+371) 67283578
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6352
Meklēšanas rezultātos parādīts : 14674
Skatīt arī katalogā : Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība


Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Visi banneri