Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Trigon Capital Latvia AS

Torņa iela 4 IIIc 303, Rīga, Latvija
(+371) 67507335
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresEkonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5992
Meklēšanas rezultātos parādīts : 16404
Skatīt arī katalogā : Ekonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Visi banneri