Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Zvērināta revidenta A. Kalniņas birojs

Stabu iela 4615/48, Rīga, Latvija
(+371) 67845188
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresUzņēmuma revīzīja, audits

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5939
Meklēšanas rezultātos parādīts : 22475
Skatīt arī katalogā : Uzņēmuma revīzīja, audits


Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Visi banneri