Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne

Miolans, SIA, metāla durvju ražotne

Meža iela 4, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 26682900
(+371) 29802901
(+371) 29517701
(+371) 67619130
Juridiskais nosaukums : MIOLANS, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103055064
Juridiskā adrese : Rīga, Kleistu iela 17-70, LV-1067
Apraksts

Metāla DURVIS, SEIFI, metāla SKAPJI, ražošana, miolans.lv

Seifu ražošana, metāla skapju ražošana, seifu izgatavošana pēc individuāliem izmēriem.
Metāla durvis. Nestandartā izmēra metāla durvju izgatavošana un uzstādīšana. Ražošana Rīgā.

Naudas un dokumentu padeves atvilktne, kases lete (kases lādīte, kases modulis) – kases pieņemšanas-nodošanas ierīces, paredzētas materiālu vērtību un dokumentu nodošanas operācijām starp kasieri un klientu.
Metāla vārti, logu restes, nožogojumi, citi nestandarta metālizstrādājumi - izstrādāšana un izgatavošana.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumu, ražošana, piegāde, montāža Metālapstrāde Interneta veikali Durvis un logi    Logu un durvju izgatavošana, montāža    Metāla durvis Skatīt vairāk   Durvju uzstādīšana, montāža Skatīt vairāk   Ārdurvis Skatīt vairāk   Nožogojumi Skatīt vairākOgļu kastes (Grili, mangaļi) Skatīt vairāk   Seifi Skatīt vairāk      Seifi ar laika aizturi Skatīt vairāk      Depozīta seifi Skatīt vairāk      Seifu izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk      Ieroču seifi un skapji Skatīt vairāk      Iebūvejamie seifi, sienas seifi Skatīt vairāk      Ugunsdrošie seifi Skatīt vairāk      Metāla skapji dokumentiem Skatīt vairākBanku iekārtas un aprīkojums    Kases pārvietojamās ierīces (moduli) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59121
Meklēšanas rezultātos parādīts : 792311


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Visi banneri