Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Bareks S, veikals

Ģertrūdes iela 125, Rīga, Latvija
(+371) 67286164
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSadzīves tehnika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6718
Meklēšanas rezultātos parādīts : 45082
Skatīt arī katalogā : Sadzīves tehnika


Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Visi banneri