Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
BV Pack, SIA, iepakojumi

BV Pack, SIA, iepakojumi

Slokas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 29572811
(+371) 29511108
(+371) 29404662
(+371) 67456373
(+371) 67456373
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPapīra maisiņi Skatīt vairāk   Papīra maisiņi ar lamināciju    Papīra maisiņi bez laminācijas    Papīra maisiņi no dizainerpapīra    Papīra maisiņi bez rokturiem    Papīra maisiņi bez rokturiem ar lodziņu Iepakojuma materiāli Skatīt vairāk   Transporta iepakojums    Pudeļu iepakojumi    Gofrēta kartona kastes    Pārtikas produktu iepakojumi    Kosmētikas iepakojumi    Farmaceitiskie iepakojumi    Dāvanu iepakojumi Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi    Prezentreklāma Skatīt vairāk   Kalendāri    Bukleti, bukletu izgatavošana    Vizītkartes, izgatavošana    Veidlapas, veidlapu izgatavošana    Uzlīmes    Flajeru un skrejlapu izgatavošana    Plakāti    Ielūgumi, ielūgumu izgatavošana    Etiķetes    Aploksnes    Mapes    Atklātnes    Grāmatas, grāmatnīcas    Katalogi    Bloknoti    Brošūras    Birku un cenu zīmju izgatavošana    Vobleri    Dāvanu kartes - izgatavošana    Paškopējošās veidlapas    Puzles    Anotācijas, instrukcijas    Reklāmas spēļu kārtis    Konverti CD diskiem    Reklāmas sērkociņi    Galda stendi    Grīdas stendi
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Visi banneri