Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Programmētāju pakalpojumi, individuālais darbs

Alīses iela 6, Rīga, Latvija
(+371) 67459438
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDatorprogrammas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7139
Meklēšanas rezultātos parādīts : 18979
Skatīt arī katalogā : Datorprogrammas


Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Visi banneri