Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miedziņš, veikals

Miedziņš, veikals

Tērbatas iela 59/61, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 26116691
(+371) 29495423 - e-veikals
Pirmdiena11:00 - 19:00
Otrdiena11:00 - 19:00
Trešdiena11:00 - 19:00
Ceturdiena11:00 - 19:00
Piektdiena11:00 - 19:00
Sestdiena11:00 - 17:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mēs visi ceļojam. Katru nakti, laižoties miegā. No jauna piedzīvojam ikdienas notikumus, piepildām savus drosmīgākos sapņus un atgūstam spēkus.

Piekrīti, došanās pie miera ir īpašs rituāls. Viens no svarīgākajiem resursiem, kas ļauj soļot pa dzīvi ar augsti paceltu galvu, būt enerģijas pilnam un pozitīvu emociju pārņemtam.

Iedomājies, cik lieliskā veidā mainītos arī Tava dzīve, ja varētu vienkārši piecelies no rīta un būt laimīgs!

Tieši tāpēc mēs esam radījuši ko īpašu – Pilnvērtīga Miega Sistēmu.

Vairākas desmitgades zinātnieki ir pētījuši cilvēka un miega attiecības. Pētījumu rezultātus ņēmuši vērā ražotāji un saražojuši segas, spilvenus, gultas veļu, matračus, kas paaugstina miega kvalitāti vidēji par 20%.

Šī sistēma nav tikai matracis, sega vai spilvens, bet gan visu šo lietu kopums. Kopā ar īpašiem miega rituāliem, ekoloģiju, tehnoloģijām un pārdomātiem, individuāli piemeklētiem aksesuāriem, kas precīzi atbilst gulētāja augumam, ķermeņa svaram, gaumei un vērtībām.

Jau vairāk nekā 25 gadus, sadarbībā ar Eiropas labākajiem zinātniekiem – miega ekspertiem un mājas tekstila ražotājiem, palīdzam saviem klientiem iesākt dienu. Būt možiem un enerģijas pilniem!

Atnāc pie mums, pārliecinies un izvēlies! Radi savus īpašos rituālus un pievienoto vērtību katrai dienai!

Gaidām ciemos!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMatraču tirdzniecība    Matrači Skatīt vairāk   Putu matrači    Atsperu matrači    Virsmatrači    Bērnu matrači Gultas veļa    Satīna gultas veļa    Segas       Vilnas segas       Kokvilnas segas       Sintētiskas segas    Kokvilnas gultas veļa    Palagi       Palagi ar gumiju       Klājamie palagi    Spilveni       Dūnu - spalvu spilveni       Ortopēdiskie spilveni    Voilaki Gultas vēļa bērniem    Bērnu palagi    Bērnu segas    Bērnu spilveni Mēbeles    Gultas līstes Preces bērniem Tekstila izstrādājumi    Viesnīcu aprīkojums, preces un pakalpojumi viesnīcām       Segas       Spilveni       Gultas veļa    Preces slimnīcām    Kafejnīcu un restorānu aprīkojums Matraču tirdzniecība       Galdauti, salvetes, galdu svārki
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 35663
Meklēšanas rezultātos parādīts : 886155


Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Visi banneri