Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ronika Vo

Stendes iela 7 k.1, Rīga, Latvija
(+371) 67223843
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDatortehnika

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5521
Meklēšanas rezultātos parādīts : 17784
Skatīt arī katalogā : Datortehnika


Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Visi banneri