Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bea aizkaru centrs, salons

Bea aizkaru centrs, salons

Tērbatas iela 47, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67274643
(+371) 67312774
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu aizkaru centram ir ilggadēja pieredze, teicama kvalitāte, maksimāls serviss un arvien jaunas idejas. Tādēļ šeit Jūs gaida visplašākais materiālu klāsts telpu labiekārtošanai, augsti kvalificēti dizaineri un interesanti dizaina projekti. Aizkaru salona "Bea" tapšanas ideja ir piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem iespēju iekārtot mājokļus, darba telpas, ofisus, viesnīcas, restorānus, kafejnīcas u.c. tādā līmenī kā to piedāvā pasaules attīstītākajās valstīs. Idejas, iemaņas un tehnoloģijas ir gūtas ASV, Vācijā, Somijā un nepārtraukti papildinātas, apmeklējot dizaina kursus dažādos līmeņos, kā arī gadskārtējās izstādēs Frankfurtē pie Mainas "Heimtextil", Briselē "Decosit" un Štutgartē izstādē "R+T". Aizkaru un galdautu audumi, aizkaru stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, kā arī aksesuāri un šūšanas piederumi - to visu Jūs varat iegādāties tieši pie mums. Piedāvājam arī individuālās konsultācijas un kvalificētu roku darbu. Garantējam visaugstāko kvalitāti. Kopā ar Bea Jūsu telpas kļūs mājīgākas!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAudumi un aizkari Skatīt vairāk   Mājas tekstils Skatīt vairāk   Aizkari       Aizkaru šūšana, modelēšana, uzstādīšana    Logu noformējumi Aizkaru stangas un sliedes Dizaina izstrāde Žalūzijas Skatīt vairāk   Žalūzijas, rullējamās    Žalūziju izgatavošana un uzstādīšana Aizkaru audumi Skatuves aizkari Preces hobijiem Aizkari, žalūzijas, karnīzes, markīzes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59261
Meklēšanas rezultātos parādīts : 431365


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Visi banneri