Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nordmen, veikals

Nordmen, veikals

Krišjāņa Barona iela 10, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67211415
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Vīriešu uzvalks ir paredzēts, lai izveidotu elegantu tēlu, lai atspoguļotu nopietnību, stabilitāti un maksātspēju. Uzvalka audumus vienmēr uzsvērs katra cilvēka stilu un individualitāti. Lieliski izvēlēti aksesuāri sniegs pilnīgu izskatu un unikāls stils. Tas viss kalpo, ka savas dzīves līmeņa un kvalitātes rādītāji, kuri ļauj gūt uzticēšanos, labklājības un panākumu sajūtu, ļauj būt vienmēr virsū. Eleganti biznesa vai klasiski ikdienas uzvalki ir ideāli piemēroti cilvēkiem, kas grib ne tikai izskatīties lieliski, bet arī ērti. Klasiskais padziļinājums pasvītro jūsu izskata stingrumu, bet mūsdienu biznesa uzvalks izveidos neatkārtojamo tēlu. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Skatīt vairākApģērbi Vīriešu apģērbi    Uzvalki, smokingi    Žaketes    Bikses    Virskrekli    Džinsi    T-krekli Aksesuāri Skatīt vairāk   Apavi Skatīt vairāk   Jostas    Kaklasaites    Maki
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 45182
Meklēšanas rezultātos parādīts : 896891


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Visi banneri