Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latakva, centrālais birojs

Latgales iela 156/158, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 67113234
(+371) 67248925
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresUgunsdrošība   Ugunsdrošas magnezīta – stiklšķiedras platesUgunsdzēsības inventārs, apkalpošanaUgunsdzēsības iekārtas un tehnika   Saspiesta gaisa elpošanas sistēmas   Ugunsdzēsības krāni, šļūtenes, iesūcošās šļūtenes   Avārijas glābšanas iekārtas   Ugunsdzēsības hidranti   Ugunsdzēšamie aparāti   Ugunsdzēsības aparātu, šļūteņu, kastes   Ģeneratori   Glābšanas plosti   Ūdens apgādes sūkņiDarba aizsardzība, drošība   Darba aizsardzības sistēmas izveidošana   Individuālie aizsardzības līdzekļi   Darba apģērbi   Spectērpi, cimdi, ķiveres, apavi   Darba drošības un ugunsdrošības zīmesApsardzes sistēmas, aizsargierīces   Evakuācijas durvju aprīkojums   Dūmu detektori   Videonovērošanas sistēmas   Ugunsdrošas durvis   Antipanikas durvju sistēmasSignalizācijas sistēmu projektēšana, montāža un uzstādīšanaUgunsdrošības signalizāciju projektēšana, montāža un apkalpošanaSkursteņslauķu pakalpojumi un inventārsUgunsdzēšamo aparātu uzpilde, apkalpošana un remonts.
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 42624
Meklēšanas rezultātos parādīts : 657560
Skatīt arī katalogā : Ugunsdrošība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Visi banneri