Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Keramserviss, SIA

Keramserviss, SIA

Tauriņi, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67997589 - Galvenais birojs
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība   Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli      Izolācijas ķieģeļi      Termoizolācijas vates      Termoizolējošs betons      Remonta betoni   Mūrjava   Līmes   Automātiskās vadības sistēmas   Kompensācijas vadi   Auklas, striķi   Speciāli materiāli termošuvēm   Tehniskā keramika   Termoregulatori   Ugunsdrošie betoni katlumāju kurtuvēm   Mērinstrumenti   Enkuri un enkuru sistēmas   Temperatūras devēji un termopāri   KalibratoriCeltniecības un remonta darbi   Betona detaļu termoapstrāde   Nestandarta betona detaļu izgatavošana   Betonēšana   Mūrēšana   Montāžas un demontāžas darbi       Materiālu demontāža   Betona detaļu formu izgatavošana   Torketēšanas darbi   Katlumāju apsekošanaSildelementi, teni   Sildelementi ūdenim un eļļām   Sildelementi aizsardzībai pret aizsalšanu   Sildelementi granulu katliemSpectērpi, cimdi, ķiveres, apavi   Metināšanas cimdiSiltumizolācija, siltumizolācijas materiālu iestrāde   Aizsargapģērbi un cimdi augstām temperatūrāmBūvmateriālu piegāde, pārvadājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30952
Meklēšanas rezultātos parādīts : 471377
Skatīt arī katalogā : Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība

Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Visi banneri