Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DEVI, siltumtehnika

DEVI, siltumtehnika

Vienības gatve 198, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67602011
(+371) 67602012
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Jūsu uzmanībai - DEVI Dānijas firma DEVI 1942.gadā sāka ražot sildelementus, kuri tolaik tika izmantoti elektrisko gludekļu remontam. Kopš tā laika situācija ir būtiski mainījusies, un šobrīd firma izmanto 60 gadu laikā gūto pieredzi un zināšanas lai pilnveidotu un izstrādātu, lai ražotu un lai piedāvātu tirgum elektriskās apsildes sistēmas un šo sistēmu darbībai nepieciešamās kontroles un vadības ierīces. Visas DEVI produkcijas ražošana tiek veikta Dānijas pilsētā Vejle - divās modernas rūpnīcās, kuru kopplatība pārsniedz 25 000 kvadrātmetru. Kompleksās sistēmas. DEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulātoru kompleksās sistēmas. Visas DEVI iekārtas raksturo augsta efektivitāte un zemas izmaksas ekspluatācijā. Firma DEVI izmanto jaunākās tehnoloģijas, lai uzņēmuma produkcija atbilst visām mūsdienu prasībām, vienlaikus nepārtraukti pievēršot skatu nākotnei. Visu uzmanību - patērētāja vēlmēm . DEVI darbība ir cieši saistīta ar produkta lietotāju. Ražošanas process notiek Dānijā, bet neatkarīgās nacionālās tirdzniecības kompānijas ar DEVI partneruzņēmumu tīkla starpniecību kontaktējas ar patērētājiem un veic produkcijas realizāciju visā pasaulē. Patlaban firmu DEVI pārstāv šā uzņēmuma tirdzniecības kompānijas 19 valstīs un tai ir sadarbības partneri vairāk kā 30 pasaules valstīs. DEVI Latvijā. DEVI Latvijas pārstāvniecība ir dibināta 1997.gadā. Mūsu partneri ir lielākā daļa Latvijas elektropreču vairumtirdzniecības firmas un būvmateriālu veikali, kā arī apkures un santehnikas veikali. Pie mūsu partneriem Jūs varat iegūt informāciju par DEVI produktiem, to uzstādīšanu un citiem jautājumiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumtehnika Skatīt vairākSiltumapgāde un siltumtīkli Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Dvieļu žāvētāji    Siltās grīdas    Koka grīdu apsilde    Siltuma ventilatori    Atklāto laukumu apsilde    Apsildes kabeļi    Sildelementi, teni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 67722
Meklēšanas rezultātos parādīts : 379435


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Visi banneri