Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Luxcontrol, žalūzijas

Ganību dambis 23c, Rīga, Latvija
(+371) 667146000
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŽalūzijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8550
Meklēšanas rezultātos parādīts : 56118
Skatīt arī katalogā : Žalūzijas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Visi banneri