Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dolce Vita

Elijas iela 17 564, 565,, Rīga, Latvija
(+371) 67212433
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDizaineru un interjeristu pakalpojumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5681
Meklēšanas rezultātos parādīts : 20517
Skatīt arī katalogā : Dizaineru un interjeristu pakalpojumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Visi banneri