Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana

Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana

Virškalni, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 26101955
(+371) 29585116
(+371) 29454118
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Z/s “Virškalni” strādā no 1992. gada. Audzējam 150 rožu šķirnes, kuras piedāvājam arī pašlaik.Audzējam dekoratīvos skuju un lapu kokus, kā arī vasaras puķes. Nodarbojamies arī ar projektu izstrādi, dārzu labiekārtošanu un kopšanu. No 1998. gada sadarbojamies ar Holandes kokaudzētavu, no kurienes ievedam Latvijas augšanas apstākļiem piemērotus augus. Vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā: Dažādu lielumu un speciālo formu dekoratīvie augi: - aktinīdijas, bārbeles, bukši, virši, lazdas, kļavas, segliņi, deicijas, dižskābarži, dekoratīvās ābeles un plūmes, hortenzijas, efejas, karaganas, robīnijas, pūpoli, kārkli, spirejas, ceriņi, gobas, veigelas, rododendri, pacipreses, kadiķi, egles, priedes, īves, tūjas, vīnkoki, hostas, miskantes, jāņogas. Rožu stādi (150 šķirņu):rožu tējhibrīdi, floribundrozes, mini rozes, zemsedzes rozes, vīteņrozes, krūmu rozes un parku rozes. Dzīvžogu stādmateriāls Mūsu audzētajiem stādiem ir augsta kvalitāte un zemas cenas. Plašais sortiments patiks visiem, kuri meklē ko interesantu savai sētai, dārzam, pagalmam, puķu dobei, dzīvžogam vai lapenei. Iespējams visu veidu augus izvēlēties sev vajadzīgajā lielumā, daudzumā un cenā. Piedāvājam pilnu stādu klāstu paša skaistākā dārza izveidošanai.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Ainavu arhitektūra, dizains Skatīt vairāk   Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana Skatīt vairāk   Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Skatīt vairāk   Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Dzīvžogi Skatīt vairāk   Apstādījumi Skatīt vairāk   Strauti un kaskādes    Akmensdārzu ierīkošana    Rozāriji Skatīt vairākStādaudzētavas Skatīt vairāk   Dekoratīvie āra augi    Ziemcietes    Rožu stādi    Skuju koki Skatīt vairāk      Priedes       Egles    Lapu koki un krūmi    Kadiķi Skatīt vairāk   Tūjas    Pacipreses    Rododendri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 68166
Meklēšanas rezultātos parādīts : 610292


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Visi banneri