Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Visi banneri