Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Visi banneri