Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Spārni, Ventspils novada sieviešu apvienība

Jūras iela 20, Ventspils, Latvija
(+371) 29552666
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6557
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34085
Skatīt arī katalogā : Sabiedriskas organizācijas, Fondi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Visi banneri