Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kaijas, viesu nams

Kaijas, Stāmerienas pagasts, Gulbenes novads, Latvija, LV-4406
(+371) 29497746
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9941
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36247
Skatīt arī katalogā : Viesu nami


Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Visi banneri