Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Santa, viesnīca

Santa, viesnīca

Kalnjāņi, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 67705271
(+371)67705278
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ikdienas ritms, pilsētas burzma – kā gribētos ko jaunu un neparastu, projām no tā visa! Šādu iespēju Jums piedāvā viesnīca "Santa" Siguldā – Latvijā. Mēs atrodamies netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā ir: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle. Kāpēc jālauza galva par brīvdienām, tuvojošamies svētkiem vai cita pasākuma organizēšanu? Uzticiet visas rūpes viesnīcas un restorāna personālam. Mīļi gaidām Siguldā un mūsu viesnīcā "Santa". Viesnīca “Santa” ir uzsākusi savu darbību 1999. gada novembrī. Viesnīcas atsaucīgais personāls Jūs laipni sagaidīs un uzņems visu diennakti. Viesnīcas oriģināli veidotais interjers neatstās vienaldzīgu ne jaunu, ne vecu. Mēs Jums piedāvājam patīkami pavadīt laiku, atpūsties no ikdienas steigas un aizņemtības, relaksēties gan pie, gan uz ezera. Mēs varam noorganizēt, izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa Gaujas Nacionālo parku, izklaides lidojumus ar gaisa balonu, lidmašīnu, nobraucienu pa Gauju ar plostu, nobraucienu pa bobsleja trasi ar tūristu bobu ”Vučko”. Mēs darīsim visu, lai darbs un atpūta ar kolektīvu vai Jūsu draugu lokā mūsu viesnīcā Jums paliktu atmiņā un Jums gribētos atgriezties vēl! Un vēl!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĪpašie piedāvājumi Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk      Luksa numuri68.3 - 71.14 € Skatīt vairāk      puslux (2-vietīgi numuri)56.91 - 64.03 € Skatīt vairāk      double (2-vietīgi numuri)49.8 - 52.65 € Skatīt vairāk      tween (2-vietīgi numuri)42.69 - 45.53 € Skatīt vairāk      triple (3-vietīgi numuri)64.03 - 68.3 € Skatīt vairākPirtis42.69 - 213.43 € Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 107650
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1102834


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Visi banneri