Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aldari, motelis

Aldari, motelis

Liepu iela 7, Pastende, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3251
(+371) 29446246
(+371)63221253
(+371)63221253
Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
Reģistrācijas numurs : 49001010506
Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteFaili
Apraksts

Viesnīca "Aldari" atrodas Talsu novada Pastendē, Skolas ielā 4, muižas parka malā. Blakus ir ezers. Viesnīcā ir septiņi divvietīgi un trīsvietīgi numuriņi - katrā no tiem ir duša, tualete, TV un ledusskapis.Viesnīcas viesiem ir pieejama virtuve. Ir iespēja svinēt kāzas un jubilejas 60 cilvekiem divās zālēs. Viesnīcā ir medību trofeju ekspozīcija. Viesnīcas pagalmā koku paēnā ir iespēja kurināt ugunskurus, cept šašlikus, viesnīcā pieejams internets. Viesnīcas pagalmā ir autostāvvieta. Šķērsojot gleznainu salu muižas parkā, viesnīcas iemītnieki var atjaunot spēkus vai sarīkot sacīkstes Pastendes skolas stadionā. Viesnīca atrodas 4km no Talsiem, netālu ir Usmas ezers, Mordangas ezers, Laumu dabas parks, Sabile, Kuldīga un Ventspils.

   Ilgstošos komandējumos esošiem firmu darbiniekiem piedāvājam atlaides.

Papildus visām gultasvietām iespējams izguldīt līdz 40 cilvēkiem lielākās telpās.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Moteļi Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 260865
Meklēšanas rezultātos parādīts : 549620


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Visi banneri