Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hotel Tigra, viesnīca

Hotel Tigra, viesnīca

Veidenbauma iela 2, Priekuļi, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 64174040
(+371) 25414499
(+371) 22099400 - Restto
(+371) 29117280 - Konferenču, semināru pieteikšana
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ārpus ikdienas steigas un pilsētas burzmas, skaistas dabas ieskauta, slejas viesnīca „Tigra” – lieliska vieta Jūsu atpūtai. Mēs esam sagatavojuši visu nepieciešamo tam, lai Jūs varētu relaksēties un labi pavadīt laiku. Viesiem tiek piedāvāti 64 klasiski iekārtoti numuriņi, sākot no ekonomiskā līdz luksus veida. Katrs numuriņš ir aprīkots ar vannas istabu, kabeļtelevīziju un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu. Viesiem ir pieejama arī atpūtas zona ar saunu un nelielu baseinu.

Viesnīcā ir pieejamas 3 dažāda lieluma moderni iekārtotas konferenču un banketu zāles, kas var uzņemt līdz pat 150 cilvēkiem. Gan plaša mēroga pasākumi, gan mazākas sanāksmes gūs panākumus ar mūsu pieredzējušā personāla palīdzību. Mēs parūpēsimies par dalībnieku izmitināšanu, noorganizēsim kafijas pauzes un sagatavosim konferencēm vai pasākumiem paredzēto audiovizuālo aprīkojumu.

Viesnīcā pieejama arī kafejnīca ''Restto'', kurā var nobaudīt ēdienu ar māju sajūtu katrā kumosā. Restto piedāvā bufetes tipa brokastis, kas katru rītu tiek pasniegtas viesnīcas klientiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri Telpu noma    Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Restorāni    Āzijas virtuve    Eiropas virtuve Bāri Saunas Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 65614
Meklēšanas rezultātos parādīts : 856478


Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Visi banneri