Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Aizkraukles novada un Kokneses Tūrisma informācijas centrs

1905. gada iela 7, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 65161296
(+371) 29275412
Pirmdiena08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Otrdiena08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Trešdiena08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Ceturdiena08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Piektdiena08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Sestdiena10:00 - 14:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Aizkraukles novada un Kokneses Tūrisma informācijas centra plašajās telpās pieejama aktuālā informācija par Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma un kultūrvēsturiskajiem objektiem. Konsultanti latviski, angliski, krieviski un vāciski sniedz informāciju par dažādiem tūrisma piedāvājumiem, kā arī ikvienam apmeklētājam ar aizraujošu stāstījumu piedāvā ielūkoties senās Hanzas pilsētas Kokneses vēstures līkločos un iepazīt pilsētas un Aizkraukles novada šodienu.

Tūrisma informācijas centrā ir iespējams saņemt bezmaksas brošūras par Koknesi un apkārtni, Latvijas reģioniem, Latviju kopumā, kā arī par atsevišķām pilsētām un to tūrisma produktu un pakalpojumu piedāvājumu.

Te var iegādāties suvenīrus ar Kokneses un Aizkraukles novada simboliku un vietējo ražotāju produkciju. Tūrisma informācijas centrā notiek daudzveidīgas norises – tikšanās, koncerti, izglītojošie pasākumi, u.c. Daudzfunkcionālajā zālē aplūkojamas mainīgās mākslas, daiļamatniecības, rokdarbu un citu veidu izstādes.

Aplūkojami Likteņdārza un Kokneses viduslaiku pils maketi. 

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma informācijas centri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7977
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32698

Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri