Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kokneses sporta centrs

Kokneses sporta centrs

Parka iela 27a, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 29360940
(+371) 65161790
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kokneses sporta centrs (KSC) ir lielākais sporta pakalpojumu sniedzējs novadā, kas piedāvā ļoti plašas sportošanas un veselības uzlabošanas iespējas. KSC rīcībā ir moderns peldbaseins, plaša sporta halle, trenažieru zāle, stadions ar 400 metru skrejceļu, kā arī  āra sporta laukumi – pludmales volejbola, basketbola un skeitparks. Kokneses sporta centrs apkalpo gan individuālos komercapmeklētājus, kas sporta kompleksu var apmeklēt bez iepriekšējas pieteikšanās, gan arī vasaras sporta nometnes un treniņ grupas, kas vēlas īrēt telpas savu treniņu grupu sportiskās meistarības uzlabošanai.

Īpaši iecienīts ir KSC peldbaseins, kurā atrodas divi baseini (lielais 25 m garš  un mazais bērnu baseins 10×5 m liels), džakuzi vanna, sauna un tvaika pirts. Peldbaseins pieejams gandrīz visu gadu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta halles
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7990
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27171


Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Visi banneri