Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jolanta, viesnīca

Jolanta, viesnīca

Merķeļa iela 16, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 29424253
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesnīca Jolanta piedāvā 7 komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus. Peldbaseins, sauna un atpūtas telpas, solārijs, relaksējoša masāža - iespēja baudīt pilnvērtīgu atpūtu mūsu viesnīcā. Piedāvājam arī lielisku iespēju baudīt maltīti mūsu restorānā. Lai gan mūsu viesnīca ir maza, tomēr tā ir ļoti mājīga un komfortabla. Viesnīcā ir 3 standarta numuriņi, viens pusluksa numuriņš, LUX numuriņš un 2 ekonomiskās klases numuriņi. Katrā numuriņa ir duša un WC (ekonomiskajiem numuriņiem duša un WC ir kopēja), Visos numuriņos ir TV. Viesnīcā ir pieejams bezvadu internets. Viesnīcas teritorijā ir ūdenskrātuve, ir vieta piknikiem. Apsargājama autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   Standarta (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Puslukss (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Luksa numuri Skatīt vairāk   Budžeta klases numuri Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi    Piknika vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Relaksācijas zonas Aktīvā atpūta    Ūdens aerobika Skatīt vairākSolāriji Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairāk   Ajūrvēdas masāžas    Klasiskā masāža Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90624
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1716637


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Visi banneri