Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Tandems un Ko

Braslas iela 22, Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 67515962
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMotoru eļļas, smērvielas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5438
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27667
Skatīt arī katalogā : Motoru eļļas, smērvielas


Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Visi banneri