Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ekspress Shipping Service

Elijas iela 17476, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67204269
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJūras, kuģu kravu pārvadājumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6523
Meklēšanas rezultātos parādīts : 29172
Skatīt arī katalogā : Jūras, kuģu kravu pārvadājumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Visi banneri