Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Autests, Tehniskās apskates stacija

Indras iela 28c, Krāslava, Krāslavas novads, Latvija, LV-5601
(+371) 65621449
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutomobiļu tehniskā apskate un reģistrācija

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6770
Meklēšanas rezultātos parādīts : 42729
Skatīt arī katalogā : Automobiļu tehniskā apskate un reģistrācija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Visi banneri