Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Tiks, veikals

Miera iela 41, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67379001
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutomobiļu rezerves daļas, tirdzniecība

Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Visi banneri