Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

K serviss, SIA, autoserviss

Dzirciema iela 119, Rīga, Latvija, LV-1055
(+371) 67460700
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22492
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28136
Skatīt arī katalogā : Autoserviss un auto remonts

LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Visi banneri