Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Vairis Š

Rīgas iela 44, Viļāni, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4650
(+371) 29272345
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto riepu serviss

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6193
Meklēšanas rezultātos parādīts : 29569
Skatīt arī katalogā : Auto riepu serviss


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Visi banneri